Het proteïnedieet….

Zin om het eerst even zelf te proberen? Proef je graag al eens een mix van smaken en producten? Dat kan! Ik stelde daarom 2 pakketten samen waar je zelfstandig mee aan de slag kan gaan. Bij beide pakketten krijg je een informatief boekje,  een super handig weekovericht met een eetschema, overzicht van de toegelaten groenten, … .
Kortom, alles wat je nodig hebt om op eigen houtje aan de slag te gaan.
Ik zou zeggen, bij twijfel, probeer het gewoon eens! Je hebt niets te verliezen. 

Low Carb box – 7 dagen

Ik heb mezelf afgevraagd…Welke producten zou ik willen proberen als ik een beginner was? En die heb ik allemaal in één pakket gedaan! Het starterspakket is de perfecte mix van alles in het gamma: van repen tot ontbijt, toasten en drankjes tot shakes.

Wat krijg je van mij?

 • Informatief boekje
 • Wat mag en wat niet?
 • Zeer duidelijk eetschema voor 7 dagen
 • 5 proteïneporties per dag
 • Dit pakket is geschikt voor 7 dagen dieet
 • 60 euro

Proefpakket P14  -14 dagen

Een kickstart geven aan uw afslankdoel? P14 zet je op de juiste weg. Deze box bevat producten voor de eerste 2 weken van je dieet.

Van maandag tot en met zaterdag bestaat jouw dag uit 4 P14-porties, alsook een middag- en avondmaaltijd. Wat je mag eten? Welke groenten zijn toegelaten? Welke kazen, vlees, dranken, … Dat ontdek je op het programmablad. Maw het ideale startpakket met de juiste informatie om succesvol af te slanken.

 

Wat krijg je van mij?

 • Informatiefblad
 • Zeer uitgebreid programmablad met week- en eetschema
 • 4 proteineporties per dag
 • zondag = cheatday
 • Dit pakket is geschikt voor 14 dagen dieet
 • 120 euro

 

 

Vraagjes over de proefpakketten?

Hieronder vind je een overzicht terug van de meest voorkomende vragen van klanten:

Hoeveel val ik hiermee af?

Bij het beantwoorden van deze vraag, basseer ik mij op de resultaten van mijn klanten: tussen 1 en 3 kilo , op een week.  Maar vooral zonder honger te hebben, dat is toch het belangrijkste?

Zijn dit pakketten met shakes?

Ja, er zitten een paar lekkere shakes bij, zoals chocolademousse ? , pannenkoek met banaan, cacaodrank of een lekkere omelet. 

Maar niet alleen dat, er zitten toasten in, chocolade bolletjes, chips, repen, etc.. Enorm veel kant-en klare lekker dingen, die je kan meenemen naar je werk . Wie houdt er nu niet van snacks? Er zitten echt super repen in die veel beter zijn dan gewone snackrepen .Elke dag iets anders , je voelt je fit  en zonder honger.
Waarom zit deze selectie in een pakket?

Ik heb mezelf de vraag gesteld, welke producten zou ik willen proeven en proberen als ik  met het dieet zou beginnen... 
De Low Carb box van 7 dagen bevat mijn persoonlijke favorieten van het gamma van Pro10 Pharma. 
De P14 voor 14 dagen bevat een ruimere selectie van producten waaronder ook de "best sellers" van vele klantjes. 
Allebei zijn ze een mooie selectie van repen, snacks, toasten, ontbijtjes, desserten, drankjes en shakes. 

Wat na de 7 of 14 dagen?

Dat beslis je helemaal zelf, na 2 tot 3 dagen zal je al merken dat het werkt. Je kan doorgaan tot je op je streefgewicht bent, of je houdt het bij 1 proefpakket. Sommige klanten kiezen ervoor om meerdere keren een proefpakket te bestellen. Maar misschien heb jij wel andere voorkeuren? En dan bestel je gewoon de dingen die je lekker vond apart.

Hoe zit het met de prijzen?

De proefpakketten bevatten voedzame en gezonde maaltijden/snacks. Het enige wat jij nog moet kopen zijn wat groenten (er is een lijst voorzien) om wat soep te maken bvb, of salades, of gekookte groentjes. Maar in principe heb je een hele week eten met de proefpakketten.
Heb je er al eens bij stilgestaan wat je in de supermakt uitgeeft op een hele week? Dat zal minstens even veel zijn dan de kostprijs van de proefpakketten. En als bonus: hiermee verklein je ook nog eens je keldingmaat. Super deal toch? 🙂 

Hoe kan ik bestellen?

Je stuurt me een mailtje met je naam, adresgegevens, emailadres en telefoonnummer. 
Je kan kiezen om er ééntje bij me op te halen en ter plaatse te betalen (cash of app). 
Of ik stuur je een overschrijving via mail. Jij betaalt en dan verzend ik jouw box naar je adres of een gekozen afhaalpunt. Wat je zelf graag wil! In de zeer nabije toekomst komt er een kleine webshop online op mijn website. Dan wordt bestellen nog net iets makkelijker :).